Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-09@12:12:49 GMT

آموزش: اصطلاحات رایج در اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۶۸۲۱

آموزش: اصطلاحات رایج در اینستاگرام

ایتنا - در این مقاله با اصطلاحات رایج و پرکاربرد در شبکه اجتماعی اینستاگرام آشنا می‌شوید.
اگر با دقت به محیط پیرامون خود دقت کرده باشیم، دایره لغات تخصصی مان به مدد فناوری اطلاعات در حال گسترش می باشد. در این نگارش سعی برآموزش اصطلاحات عمومی شبکه اجتماعی اینستاگرام  که در بیشتر شبکه های اجتماعی و پیام رسان به یک معنا و مفهوم می باشد، می پردازیم:

حساب کاربری (Profile): یا حساب شخصی می باشد که شامل پست‌‌ها، استوری‌ها و اطلاعات بیوگرافی‌ کاربرمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خانه (Home): همان صفحۀ اصلی است که در آن پست و استوری دنبال‌شوندگان یا همان فالوئنیگ‌هایمان را می‌بینیم.

اکسپلور (Explore): اکسپلور همان صفحۀ با نشان ذره‌بین است که در کنار صفحۀ خانۀ  قرار دارد. در اکسپلور می‌توان نام کاربر یا شخص را جست‌وجو کرده یا پست‌هایی را که از نظر اینستاگرام کاربر جذاب می باشد قابل رویت خواهد بود.

پست (Post): محتواهایی که در صفحۀ اینستاگرام کاربر بارگزاری شود پست‌ نامیده می‌شوند. این محتواها همیشه روی صفحۀ کاربر می‌مانند، مگر اینکه آن‌ها را پاک یا آرشیو نماید.

استوری (Story): محتواهایی هستند که در صفحۀ اینستاگرام کاربر عمر یک‌روزه دارند و معمولاً به شرح حال وی اشاره دارد. البته با هایلایت‌ کردن (Highlight) یک استوری می‌توانیم آن را برگزیده  و برای همیشه در صفحۀ خود نگهداری کند. هایلایت برای استوری‌ها نقش آلبوم را بازی می‌کند. کاربر می‌توانید یک یا چند هایلایت داشته باشد، برای هر هایلایت یک اسم انتخاب کرده و در هر هایلایت یک یا چند استوری را می توان ذخیره کرد.

آی جی تی وی (IGTV): محتواهای ویدئویی بالای ۱ دقیقه هستند که با قابلیت تبدیل به آی جی تی وی در اینستاگرام بارگذاری می‌شوند.

نوتیفیکیشن (Notification): آخرین اطلاعات دربارۀ افرادی که کاربررا لایک یا دنبال کرده‌اند، برای وی کامنت یا نظر ثبت کرده‌ و حتی به سؤال‌های وی  پاسخ داده‌اند، در این قسمت وجود دارد.
 
فالو (Follow): زمانی که هر کاربر صفحه و اکانت کاربر دیگری را دنبال کند درواقع آن اکانت را فالو کرده‌ است.

دنبال‌کننده‌ها (Followers): افرادی که پیگیر فعالیت‌های کاربر در اینستاگرام هستند.

دنبال می‌کنید (Following): افرادی که کاربرفعالیت‌های آن‌ها را دنبال می‌کند

آنفالو (Unfollow): هنگامی که دیگر قصد دنبال‌کردن صفحه‌ای را نداشته و فالوی خود را پس بگیرد به این کار وی آنفالوکردن یا دنبال‌‌نکردن می‌گویند.

بلاک (Block): اگر کاربر دوست نداشته باشد اکانتی محتواهای وی را ببیند یا بتواند به هر طریقی با وی در اینستاگرام در ارتباط باشد، می‌توان روی کمک این گزینه حساب کرد. به این ترتیب آن صفحه حتی نمی‌تواند وی را در اکسپلور جست‌وجو کند.

آنبلاک (Unblock): هنگامی  که کاربر صفحه‌ای که قبلاً بلاک کرده بود از حالت بلاک خارج کند، آن صفحه را آنبلاک کرده‌ است.

بلاک آنبلاک (Block-UnBlock): اگر کاربر بخواهد صفحه‌ای که در فهرست فالوئرهای وی هست، محتواهای صفحه وی را نبیند، می‌توان اول آن را بلاک و مجدداً آنبلاک کند. به این ترتیب نه فالور هایش محتوای آن صفحه را دیده و نه بالعکس.


منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینستاگرام فالوئر بلاک کردن استوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشی، ظهر سه شنبه در جلسه تشریح پروژه نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان)، نقش معلم را در شکل‌گیری هویت دانش‌آموزان نقشی بی‌بدیل دانست و گفت: تکلیفی که در راستای آموزش و تربیت دانش آموزانی که سکان مدیریتی کشور را در مشاغل و مسندهای مختلف به عهده خواهند گرفت برای همه واضح است.

وی، رسالت و مسئولیت مدیران و معلمان دستگاه تعلیم و تربیت را سنگین و مهم دانست و افزود: دانش‌آموزان سرمایه بزرگ اجتماعی هستند که متأسفانه مدتی دشمن نفوذ کرده و به دنبال آسیب رساندن به دانش‌آموزان ما است و قطعاً تدبیر، مدیریت و چاره اندیشی مسئولان در خنثی سازی و شکست این برنامه‌ها بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

بخشی، پروژه نماد را تکمیل کننده قانون حمایت از اطفال و نوجوانان برشمرد و تصریح کرد: کودکان و نوجوانانی که در معرض بزه دیدگی یا ورود آسیب به سلامت جسمی و روحی هستند در طرح نماد مورد پایش و غربالگری قرار خواهند گرفت و پیگیری و تعقیب ترک فعل‌های دستگاه‌ها نسبت به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و اجرای طرح نماد در دستور کار دادستانی است و اگر تخلفی از اجرای این قانون و یا ترک فعلی گزارش شود، اقدامات قانونی را انجام خواهیم داد.

کد خبر 6099504

دیگر خبرها

  • جنیفر لوپز و فالو کردن یک روحانی ایرانی در اینستاگرام (+عکس)
  • پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسید
  • جنیفر لوپز یک آخوند ایرانی را فالو کرد! (عکس)
  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • شکایت مدیرعامل سابق استقلال از یک بازیکن
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اینستاگرام با Add Yours امکان اشتراک‌گذاری آهنگ را فراهم کرد
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند